U TRENDU

LJUBAV ZA SVA VREMENA


Kolekcija Jesen - Zima 2021/22

Stigla je nova kolekcija OPPOSITE obuće i torbi, koja na jednoj od najljepših dama u regionu Nataši Bekvalac izgleda kao da biste u našim modelima mogli da osvojite svijet.  

A to sigurno i možete!

Velikim ili malim koricima u OPPOSITE obući ćete stići sigurno dalje od cilja koji ste postavili.

Kolekcija “Ljubav za sva vremena” donosi vam trendy i modne aktuelnosti gdje god da krenete.

Izaberite svoje fashion modele i zasijajte sjajem kojim zrači muzička zvezda Nataša Bekvalac.


Kolekcija Proljeće - Ljeto 2021

Nova OPPOSITE kolekcija ove sezone je zablistala u punom sjaju a saradnja sa jednom od najljepših i najstilizovanijih dama u regionu učinila je da Nataša Bekvalac cijeloj novoj OPPOSITE kolekciji unese posebnu energiju i sjaj, i da već raznobojne modele obuće i torbi, svojim stilom učini još koloritnijim.

Nova kolekcija OPPOSITE obuće i torbi donosi vam atraktive modele koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim. U kolekciji se izdvajaju mokasine, espadrile, patike, sandale i papuče koje ćete ove sezone rado nositi a izbor torbi modernog dizajna će vas staviti u trilemu za koju da se odlučite.

OPPOSITE je i ove sezone donio sve aktuelne svijetske fashion modele koji će vam osvežiti i upotpuniti outfit ali i pomoći da se izrazite kroz svoj modni stil, bilo da je mainstream ili da volite da izlazite iz “okvira”.

Ono što je ove sezone sigurno i sa čim ćete se sigurno složiti jeste da je ljubav uvijek u modi a po nazivu OPPOSITE kolekcije i kampanje “Ljubav za sva vremena” rekli bismo da smo vam donijeli modele obuće i torbi koje ćete obožavati.

Idi na početak stranice
>
>