U TRENDU

LJUBAV ZA SVA VREMENA

Nova OPPOSITE kolekcija ove sezone je zablistala u punom sjaju a saradnja sa jednom od najljepših i najstilizovanijih dama u regionu učinila je da Nataša Bekvalac cijeloj novoj OPPOSITE kolekciji unese posebnu energiju i sjaj, i da već raznobojne modele obuće i torbi, svojim stilom učini još koloritnijim.

Nova kolekcija OPPOSITE obuće i torbi donosi vam atraktive modele koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim. U kolekciji se izdvajaju mokasine, espadrile, patike, sandale i papuče koje ćete ove sezone rado nositi a izbor torbi modernog dizajna će vas staviti u trilemu za koju da se odlučite.

OPPOSITE je i ove sezone donio sve aktuelne svijetske fashion modele koji će vam osvežiti i upotpuniti outfit ali i pomoći da se izrazite kroz svoj modni stil, bilo da je mainstream ili da volite da izlazite iz “okvira”.

Ono što je ove sezone sigurno i sa čim ćete se sigurno složiti jeste da je ljubav uvijek u modi a po nazivu OPPOSITE kolekcije i kampanje “Ljubav za sva vremena” rekli bismo da smo vam donijeli modele obuće i torbi koje ćete obožavati.

Idi na početak stranice
>