Sindikalna prodaja

 

 PRODAJA PUTEM AD ZABRANE/POTVRDE

 Pored klasičnih načina kupovine  OPPOSITE FASHION je izašao u susret potrebama zaposlenih ljudi i članovima sindikata omogućivši im da vrše kupovinu na 12 mjesečnih rata bez kamata.

 Ideja je da se na ovaj način kupovine,putem administrativne zabrane/potvrde,rasterete kućni i lični budžeti, kao i da se obezbijedi dugoročna saradnja sa ovom kategorijom kupaca. Kupovina putem AD zabrane/ potvrde je moguća u svim OPPOSITE prodavnicama.

 Kupci ovog tipa Prodaje nisu uskraćeni ni za jedan vid aktivacije koji se odnosi na keš prodaju. Za njih su važeće zvanične maloprodajne cijene, učestvuju u svim akcijama, popustima i sličnim aktivacijama koje su aktuelne u našim maloprodajama u momentu kupovine.

 Takođe, aktuelna je i kupovina GIFT CARD za sve kompanije sa kojima imamo ostvarenu saradnju.  Kao divan gest zahvalnosti, podrške zaslužnim partnerima, ili u vidu nagrade najboljim radnicima. Kako nam stižu  u susret i Novogodišnji praznici, potom i 8.mart nepogrešivo, darivanjem ove kartice zauvijek dobijate zahvalnost svojih zaposlenih.

 Da bi se stekao uslov za kupovinu putem AD zabrane/potvrde potrebno je da kompanija u kojoj potencionalni kupac radii li njen Sindikat imaju potpisan ugovor o poslovnoj saradnji.

 VIŠE INFORMACIJA O KUPOVINI PUTEM AD ZABRANE/POTVRDE I OSTVARIVANJA SARADNJE MOŽETE DOBITI PUTEM E-MAILA

zorica.kostic@opposite-fashion.com

ili putem telefona 066 84 190 84.

Idi na početak stranice
>
>